На перехресті в центрі Запоріжжя зіткнулися дві автівки (фото)

На перехресті в центрі Запоріжжя зіткнулися дві автівки (фото)

ДТП сталася у Вознесенівському районі

Аварія сталася у центральному районі міста. Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Запорізької області, причиною ДТП стало порушення правил проїзду через перехрестя.

Читайте також: На в’їзді до Запоріжжя сталася серйозна аварія — відомо про двох загиблих та постраждалих (фото)

Водій транспортного засобу Renault Samsung SM5 під час зміни напрямку руху, а саме повороту ліворуч, не надав дороги автомобілю ЗАЗ SENS, який їхав у зустрічному напрямку, та скоїв з ним зіткнення.

На перехресті в центрі Запоріжжя зіткнулися дві автівки (фото)

Унаслідок ДТП транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень. Проте люди, на щастя, не постраждали.

Відтак, на керманича Renault патрульні, що прибули на місце події, склали протокол за порушення ПДР, що призвело до ДТП.

На перехресті в центрі Запоріжжя зіткнулися дві автівки (фото)

«Пам’ятайте, пункт правил 16.6 ПДР України. Повертаючи ліворуч або розвертаючись під час зеленого сигналу основного світлофора, водій нерейкового транспортного засобу зобов’язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються в зустрічному напрямку прямо або повертають праворуч», — йдеться у повідомленні поліції.

Раніше ми писали про жахливу ДТП, яка сталася у Запоріжжі. Два легкових автомобілі зіткнулись «лоб у лоб», автівки понівечені. Рятувальники, які прибули за викликом на місце, побачили, що керманича однієї з автівок затисло конструкціями понівеченого легковика. Тож співробітники ДСНС оперативно визволили чоловіка за допомогою електроінструменту. Постраждалого передали медикам, його відвезли до лікарні.

Також ми розповідали, що в Запоріжжі зіткнулися легковик та мікроавтобус. На місці події рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення двох автомобілів, одного з водіїв затисло конструкціями понівеченої автівки. Рятувальники за допомогою  гідравлічного інструменту деблокували  чоловіка та передали його лікарям.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top