УПЛ: «Ворскла» впевнено здолала «Оболонь»

Полтавська «Ворскла» здобула домашню перемогу над київською «Оболонню» в 3-му турі української Прем’єр-ліги.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Україна, Прем’єр-ліга, 3-й тур
«Ворскла» – «Оболонь» – 2:0
Голи: Нестеренко, 24, Кане, 69

Матч розпочався з понад півгодинною затримкою через повітряну тривогу. Проте, через чверть години ігрового часу командам знову довелося йти в укриття. За цей відрізок можна занотувати хіба що дальній постріл «пивовара» Приймака, який Ісенко перевів на кутовий.
Нова вимушена пауза пішла на користь полтавцям. Підопічні Сергія Долганського краще ввійшли в гру та невдовзі повели в рахунку. Це Скляр метрів із 20-ти потужно пробив, Федорівський відбив перед собою, а Нестеренко вчасно опинився на добиванні.
«Оболонь» повністю оговталася після перерви. На 61-й хвилині кияни навіть відправили м’яч у сітку зусиллями Суханова, який розібрався в метушні після прострілу Мединського. Однак, після втручання VAR гол скасували через гру рукою в нападника.
Зате своєю нагодою забити вдруге сповна скористалася «Ворскла». На 69-й хвилині індивідуальний гол оформив Кане. Африканець перехопив м’яч на чужій половині, пройшов до штрафного майданчика та влучно пробив у дальній кут воріт.
У фінальні 20+ хвилин напівмоменти встигли змарнувати обидві команди. Утім, цифри на табло більше не змінилися. «Ворскла» здобула другу перемогу поспіль і піднялся в топ-3 Прем’єр-ліги. Натомість «Оболонь» залишилася на передостанній сходинці (1 пункт).

До слова, раніше «Чорноморець» мінімально здолав «Колос» на домашній арені.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top