Важные новости

У Запоріжжі перевіряють заклади освіти щодо підготовки до переходу на змішаний режим навчання

У Запоріжжі розпочали роботу комісії, до складу яких входять представники Держпродспоживслужби в Запорізькій області, територіальних відділів освіти, Управління Державної служби якості освіти Запорізької області, Державної служби надзвичайних ситуацій, ювенальної превенції Головного управління Національної поліції та відокремленого підрозділу “Запорізький відділ ДУ “Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”.

Метою роботи комісій є здійснення перевірок щодо встановлення готовності закладів зальної середньої та дошкільної освіти до виходу у змішаний режим проведення освітнього процесу в умовах воєнного стану.

При цьому особлива увага приділена, зокрема:

* стану водозабезпечення та водовідведення;

* дотриманню санітарно-гігієнічних норм влаштування території;

* дотриманню вимог до будівель та приміщень;

* до організації освітнього процесу, робіт з технічними засобами навчання та забезпечення харчування дітей,

* створенню безпечних умов навчання.

За інформацією міськради, станом на 15.08.2024, перевірено 96 закладів освіти.

Розпочато відбір зразків для проведення лабораторних досліджень якості та безпечності питної води в перевірених закладах.

Під час здійснення перевірок надані рекомендації у сфері санітарного та епідемічного благополуччя та безпечності впливу на учасників освітнього процесу факторів середовища життєдіяльності.

Сообщение У Запоріжжі перевіряють заклади освіти щодо підготовки до переходу на змішаний режим навчання появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top