Рятувальники ДСНС Запоріжжя ліквідували 25 пожеж протягом доби

Впродовж доби рятувальники здійснили 45 виїздів, у тому числі ліквідували 25 пожеж.

17 серпня об 11:25 сталося загоряння в одному з районів Запоріжжя. На місці події рятувальники встановили, що горить одноповерхова покинута споруда на площі 20 кв.м. Надзвичайники оперативно приборкали загоряння. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Пізніше, о 18:37 рятувальники отримали повідомлення про загоряння покрівлі житлового будинку та 3 господарчих споруд на загальній площі 74 кв.м. У результаті події ніхто не постраждав. За фактом відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

18 серпня о 03:50 надійшло повідомлення про загоряння даху житлового будинку на загальній площі 40 кв.м. Вогнеборці оперативно приборкали загоряння. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 18 рятувальників та 4 одиниці техніки.

Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 256 рятувальників та 56 одиниць техніки.

Сообщение Рятувальники ДСНС Запоріжжя ліквідували 25 пожеж протягом доби появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top