Вихлопні системи Akrapovic: унікальність та різноманітність

Високі технології, якість та стиль являються базовими перевагами такої конструкції. Дана компанія приділяє увагу зовнішньому вигляду своїх деталей, тому вони естетичні та привабливі. Для виготовлення зазвичай використовується титан, що відрізняється міцністю, стійкістю до зносу та екстремальних експлуатаційних умов. Титановий вихлоп Акрапович значно легший, ніж системи, для виготовлення яких використовують інші матеріали. Рекомендуємо купувати в компанії Adrenalin Drive, адже тут представлено широкий асортимент, що відрізняється довговічністю, практичністю, стійкістю до негативного впливу навколишніх факторів та доступною ціною.

Вихлопні системи Akrapovic: унікальність та різноманітність

Виготовлення

Словенська компанія Акрапович спеціалізується на виготовленні вихлопних систем, пропонує унікальний асортимент. Для виготовлення використовуються наступні матеріали:

  • Титан – у два рази легший за сталь, більш міцний, стійкий до високого температурного режиму та скручувань.
  • Нержавіюча сталь – стійка до механічних пошкоджень та підвищеної температури.
  • Інконель – являється сплавом хрому, нікелю та інших легуючих компонентів, максимально стійкий до хімічних речовин, високої температури, міцний.
  • Вуглеволокно – відрізняється міцністю на розрив, при цьому має малу вагу.

Уся сировина проходить контроль якості, а саме вимірюванні усіх механічних особливостей, хімічний та оптичний аналіз, акустичне тестування, металографічні дослідження та навіть 3D-вимірювання. Завдяки цьому деталі витримують максимальні навантаження, довговічні, практичні, стійкі до зносу та впливу негативного навколишнього середовища, мають відмінні експлуатаційні характеристики.

Вихлопні системи Akrapovic: унікальність та різноманітність

Лінійки

Пропонуємо вашій увазі актуальні лінійки вихлопів Akrapovic:

  • Slip-On – створена спеціально для максимальної продуктивності, дозволяє отримає надбавку до потужності, збільшити швидкість авто, зменшити час на розгін. Вам точно сподобається унікальне звучання двигуна. Для виготовлення використовується нержавіюча жароміцна сталь та титан (легший та міцніший за сталь).
  • Evolution – відрізняється кращими характеристиками ніж вищеописана лінійка. Деталі легші, міцніші, забезпечують відмінне звучання. Окрім титану та сталі використовують ще вуглеволокно, завдяки чому можна зменшити масу, зробити автомобіль більш потужним.

Вихлопні системи виготовляються під конкретну марку авто, тому не бажано експериментувати та підбирати інші комплектуючи, відштовхуючись від типу двигуна. Компанія використовує виключно дорогі матеріали, багатоступінчатий контроль якості. Завдяки ретельному підходу до розробки та виробництва вихлопних систем можна створювати унікальні рішення, що перевищують за характеристиками штатні запчастини. Деякі можуть вважати ціни занадто високими, але враховуючи якість, матеріали виготовлення та експлуатаційні особливості, вони повністю адекватні.

Share this post

нет
scroll to top