Сьогодні в Запорізькій області будуть діяти графіки відключень електроенергії

19 серпня по Запорізькій області діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

Жителі Запорізької області мають бути готові до чергових відключень електроенергії за графіками, запровадженими НЕК «Укренерго». Ці відключення викликані дефіцитом в енергосистемі, що виник через підвищення температури та ракетні обстріли з боку російських військ.

Згідно з розпорядженням диспетчерського центру НЕК «Укренерго», 19 серпня з 17:00 до 21:00 буде вимкнена четверта черга.

Жителі Запоріжжя та області, які підпадають під дію четвертої черги, повинні заздалегідь підготуватися до відключення світла. Для отримання детальної інформації про адреси, які підпадають під дію графіка, можна скористатися посиланням.

Відключення світла в Запоріжжі

Такод відомо, що понад 4,3 тисячі родин заживило «Запоріжжяобленерго» у прифронтовій зоні.

Цими вихідними бригади «Запоріжжяобленерго» оперативно відновили електропостачання для 4354 родин, які були знеструмлені внаслідок обстрілів у прифронтових населених пунктах на підконтрольній Україні території Запорізької області. На ранок 19 серпня без електропостачання залишаються ще 266 осель. Відновлювальні роботи продовжаться, щойно це дозволить безпекова ситуація.

У Запоріжжі також вдалося відновити живлення для 1700 абонентів, які постраждали через пошкодження кабельної лінії електропередачі.

Станом на 08:30 19 серпня внаслідок бойових дій на прифронтових територіях Запорізької області без енергопостачання залишаються 3997 споживачів.

З технологічних причин знеструмлень немає.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top