Змінено рух громадського транспорту в Запоріжжі на 20 серпня

20 серпня в Запоріжжі буде тимчасово призупинено рух трамваїв на кільці для розвороту «Запоріжцирк» у зв’язку з ремонтними роботами.

Як повідомляє Запорізька міська рада, з 9:00 до 14:00 на ділянці проводитимуть заміну шпал стрілочних переводів, що необхідно для підтримання безпеки та якості трамвайного руху.

Через ці роботи буде змінено схему руху трамваїв маршрутів №3, 14, 16:

  • Маршрути № 3 та 16: рух трамваїв буде організовано від зупинки «Вокзал Запоріжжя-І» до трамвайного депо та за маршрутом «Павло-Кічкас – Запоріжжя Ліве». Пасажири, які зазвичай користуються цими маршрутами для проїзду через кільце «Запоріжцирк», повинні врахувати ці зміни при плануванні своїх поїздок.
  • Маршрут № 14: рух трамваїв буде здійснюватися лише на відрізку від зупинки «Автострада» до трамвайного депо. Усі інші зупинки на маршруті тимчасово не обслуговуватимуться.

Міська влада просить мешканців та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути, щоб уникнути затримок. Завершення ремонтних робіт дозволить підвищити безпеку руху трамваїв та покращити транспортну інфраструктуру міста.


Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top