Наступ на Курську область – запорізький політолог розповів про події на фронті

Наступ на Курську область – запорізький політолог розповів про події на фронті

Росіяни в шоці від того, що наразі відбувається

Запорізький політолог і волонтер Роман П’ятигорець розповів про наступ наших бійців на Курському напрямку в інтерв’ю «5 редакції».

Читайте також: Біженці з Курщини незадоволені умовами проживання на окупованих територіях Запорізької області

Запорізький політолог зазначив, що ще Прігожин казав, що по суті потрапити на територію росії дуже просто – там безкінечні поля і все, немає ніякого укріплення. Наступ на Курську область вже увійшов до навчальних підручників, адже це дуже знакова подія, до речі, зроблена силами лише двох наших бригад. Вже 70 населених пунктів росії потрапили під контроль наших бійців і це тільки початок, вважає політолог.

Наразі росіяни знімають свої війська із Запорізького напрямку і перекидають на Курщину. Вони не говорять про це, але це видно на супутникових знімках. Також окупанти імітують атаки на Запорізькому напрямку, показуючи, що наче вони там присутні.

Всі ці пожежі на ЗАЕС, де окупанти підпалювали шини і сказали, що горить станція – все це показує слабкість росіян, зазначив Роман П’ятигорець.

«Окупанти самі у шоці від усього, що наразі відбувається. Тепер треба просто віддати Донецьк, Запорізьку область, Херсон, все віддати і завершити це все. Це буде набагато краще, ніж намагатися створювати картинку наступу», — зазначив запорізький політолог.

                     

Раніше ми писали, що на території Запорізької області наразі перебуває від 75 до 90 тисяч російських військових. Вони постійно переміщуються між різними ділянками фронту, зокрема з Запорізької до Донецької області.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top