«Неадекватна людина»: телеведучий сказав все, що думає про В’ячеслава Узелкова

Відомий телеведучий Андрій Ковальський висловився про боксера В’ячеслава Узелкова. Разом вони брали участь в шоу «Останній герой». І виявилося, що тоді спортсмен справив про себе не найкраще враження.
Як повідомляє РБК-Україна (проект Styler), Ковальський висловився про Узелкова під час інтерв’ю Славі Дьоміну, яке вже вийшло на його YouTube-каналі.

«Цій людині руку не подав би»
Ведучий пригадав, що на шоу Узелков відкрився з іншої сторони. І нині, зазначив Ковальський, він би не став подавати йому руку при зустрічі.
«Він потім відкрився з такої сторони, з такого боку… Я не хочу говорити про нього погане, а нічого хорошого не можу сказати. Я його знав як професійного боксера, можливо, не найкращого боксера, але він був боксером», — розповів ведучий.
«Я працював навіть з ним… Людина з трошки неврівноваженою психікою, людина, яка не може контролювати свої дії. І я вважаю, що для боксера, для людини, в якої поставлений удар, це категорично неприйнятно і дуже небезпечно», — додав він.

Ковальський «розніс» Узелкова (скріншот)
За словами артиста, не тільки в нього були конфлікти з Узелковим. І на острові, де знімалося шоу, чергували рятувальники. Вони стежили за тим, аби скандали з боксером не переросли у бійку.
«Вони ночували на острові та контролювали, щоб у Слави башню не зірвало. І на наступний день ми між собою всі порадилися і ми його просто його прибрали з гри. Тому що це людина неадекватна була тоді, я так вважаю», — заявив Ковальський.
«І те, що потім відбулося вже в його сімейному житті, тільки підтверджує те що було. І це було видно вже тоді, от для мене це відкриття, що людина відкрилася з іншого боку неочікувано», — також сказав він.

Нагадаємо, раніше син Узелкова публічно зрікся свого зіркового батька.
А після цього сам боксер зробив емоційну заяву та розкритикував колишню дружину.

Share this post

нет
scroll to top