Відбудову чотирьох багатоповерхівок у Запоріжжі завершили майже на 90%

У Запоріжжі триває відбудова зруйнованих багатоповерхівок унаслідок російських ракетних ударів. Наразі реконструкцію чотирьох з них виконали майже на 90 відсотків.

Про це повідомила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко в своєму телеграм-каналі.

На вулиці Кияшка, 22 багатоповерхівку відновили на 88%. Ремонтні роботи в цьому будинку розпочалися у червні цього року. Підрядник завершив утеплення цоколю та стін будинку, виконав «посилення» балконів. Також проводили оздоблювальні роботи у приміщенні ЦНАПу. Крім цього, завершили укладання кахелю у квартирах 3-го під’їзду, облаштували укриття.

Будинок за адресою Соборний, 151 відбудували на 93%, багатоповерхівку на вулиці Сталеварів, 16 – на 85%. У першому будинку вже зробили заміну навісів над входами до під’їздів. Відреставрували фасад і арку. Також виконали озеленення прибудинкової території. А у будинку по Сталеварів, 16 зробили штукатурку стін і «стяжку» підлоги. Вмонтували балкони, виконали штукатурні роботи на сходових клітинах та зробили утеплення фасаду.

Реставрацію будинка по вулиці Зестафонській, 10 виконали на 91%. Будівельники виконали утеплення фасаду. Завершили малярні роботи у 2-му та 3-му під’їздах.

Читайте також: Вперше з 2020 року навчання у школах Запоріжжя відновиться в очній формі: подробиці

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top