Робота у ЗСУ: на які вакансії є попит серед запоріжців

Українці стали активніше відгукуватись на вакансії у ЗСУ приблизно за місяць до ухвалення оновленого закону про мобілізацію. Найбільшою популярністю серед потенційних рекрутів користуються два види вакансій у Силах оборони.

Як змінилась робота рекрутингових агенцій за короткий проміжок часу, та які вакансії користуються найбільшим попитом у військовозобов’язаних, розповів засновник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв.

Перш за все, рекрутерам вдалося налагодити зворотний зв’язок із військовими, якого раніше не було.

Він також додав, що зараз Уряд готує значні зміни у процесі рекрутингу. Так, військові частини зможуть мати у себе штатного рекрутера. Тобто тепер у військових підрозділах займатиметься питаннями рекрутингу не аби хто, а конкретний виконавець, який за це отримуватиме гроші.

«Тоді питанням відбору опікуватиметься окрема людина в межах своєї посади, а не хтось інший у вільний від основних обов’язків час. Відповідно, ми зможемо вже давати не рекомендації щодо рекрутингу, а розпорядження військового керівництва», — зауважив рекрутер.

Водночас Владислав Грезєв розповів, які вакансії у Силах оборони зараз користуються найбільшим попитом серед військовозобов’язаних. Зокрема, є великий попит на вакансії із галузі ІТ-сфери. На одне таке місце у ЗСУ претендують аж 86 осіб. Проте, як з’ясувалося, найпопулярнішими є усе ж не ІТ-вакансії, а штабні посади. Саме «штабна робота» стала лідером запитів серед українців.

Читайте також: Стала відома кількість російських військ на ТОТ Запорізького регіону

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top