В Укренерго назвали дату скасування графіків погодинних відключень

З початку цього тижня з настанням спеки знову поновилися графіки погодинних відключень. В Укренерго розповіли, як довго вони продовжуватимуться.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на Укренерго.

Так, у разі відсутності форс-мажорів – вже наступного тижня, ймовірно, вдасться уникнути відключень електроенергії. Про це розповів голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

«Поки буде зберігатися спека (на щастя, виглядає так, що вона буде не дуже тривалою) – будуть певні дефіцитні години протягом кожної доби, кожного робочого дня. Як ви бачите, це здебільшого вечірні години, коли споживання найбільше. І в такі вечірні години можуть бути застосовані одна чи дві черги відключень. В кінці тижня ми очікуємо, що певне спадання спеки, а також введення в роботу додаткових енергоблоків на певних електростанціях – дозволить нам скомпенсувати дефіцит. І будемо сподіватись, що на наступному тижні вже обійдемося без відключень», – зазначив Володимир Кудрицький.

Нагадаємо, що сьогодні в Запоріжжі заплановані графіки погодинних відключень для 4-х черг. Максимальна тривалість відключень для однієї черги — до 4-х годин. Графік може оновлюватися протягом дня, зміни публікує Запоріжжяобленерго.

Підписуйтесь на Акцент в


Share this post

нет
scroll to top