Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше — діти мали прийти на тренування

Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування

Неподалік від місця ворожого обстрілу у Малокатеринівці мало відбутись тренування з футболу

Сьогодні у Запорізькому районі, у Кушугумській громаді — День жалоби. 20 серпня о 17.45, як ми писали,  ворог цинічно обстріляв територію дитячого кафе «Лаванда» в селищі міського типу Малокатеринівка  Кушугумської громади Запорізького району.

На жаль  14-річний Дмитро Гречаник, який був у тяжкому стані, помер у лікарні під час реанімації.  Хлопець трохи не дожив до свого 15-річчя.

Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування

Читайте також:  Жодного вцілілого будинку — мешканці Оріхова щоденно живуть під обстрілами понад два роки (фото, відео)

Шестеро дітей з травмами зараз знаходяться у Запорізькій обласній дитячій лікарні. Як повідомили про стан дітей у ЗОВА — три легкі, одна дитина у стані середньої тяжкості, двоє важкі.

Ворог вдарив по торгівельному кіоску поруч з дитячим кафе, де продавали солодощі та каву, воно загорілось. Як розповів «5 редакції Запоріжжя»  голова Кушугумської територіальної громади  Володимир Сосуновський, діти сиділи впритул з кафе. Поряд було ще до десяти дітей, вони розбіглись по домах.

Кафе знаходиться поряд зі школою та футбольним полем. І в цей час діти збиралися на тренування з футболу.

«Через пів години мало бути тренування. Приїхав тренер. Якраз доходив тренер і діти. На полі б було близько тридцяти дітей. Ми бачимо, поле все посічене» , — каже Володимир Сосуновський,

Тож, якби військові рф обстріляли дитяче кафе на півгодини пізніше, жертв могло бути набагато більше.

Але ворог на цьому не зупинився і вчора вдруге обстріляв Малокатеринівку. Ми писали, що одна людина загинула під завалами приватного будинку, одна поранена.

Фото Нацполіції

Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування Жертв ворожого обстрілу у Малокатеринівці могло бути набагато більше - діти мали прийти на тренування

Джерело

Share this post

нет
scroll to top