Запорізький театр в останній раз покаже свою прем’єру — де і коли можна побачити

Запорізький театр в останній раз покаже свою прем'єру - де і коли можна побачити

30 серпня відбудеться третій і останній показ вистави Нового театру «Барабани вночі»

30 серпня на сцені Запорізької обласної філармонії покажуть виставу запорізького приватного Нового театру «Барабани вночі». Це трагікомічне кабаре за мотивами однойменної п’єси Бертольда Брехта. Про це директор театру, режисер-постановник вистави, актор Владислав Лебедєв повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Читайте також: Запорізька філармонія виграла грант на приголомшливий концерт — коли відбудеться прем’єра

Не попустіть — у цьому році Новий театр ще не виступав. І, як повідомляє Владислав Лебедєв, це буде останній показ «Барабанів вночі».

Вистава «Барабани вночі» мала вийти 25 лютого 2022 року, до 10-річчя театру. Але прем’єра відбулась тільки у 2023 році. 30 серпня буде третій показ прем’єри «Барабани вночі». Складно бути приватним театром під час повномасштабної війни. Але глядачі пам’ятають і обожнюють Новий театр.

«Запрошую на незвичайну виставу! Це краще, що може трапитись у серпні», — пообіцяв глядачам Владислав Лебедєв.

Запорізький театр в останній раз покаже свою прем'єру - де і коли можна побачити

У Берлінському театрі-кабаре «Kaiser-Pfizer» актори намагаються зіграти маловідому п’єсу початку 20-го століття одного широко відомого німецького автора.

Андреас пішов на війну і зник безвісти. Проходить чотири роки, його наречена Ганна приймає пропозицію фабриканта Мурка, від якого чекає дитину. У момент заручин повертається зниклий солдат… А ще на небі великий червоний місяць, який активно впливає на персонажів та перебіг історії…

Любовна історія розгортається на тлі війни та революції, що спалахнула в країні, і світ став трагікомічним, фарсовим і навіть абсурдним. З одного боку, «господарі життя», які нажилися на війні, а з іншого – солдат, що повернувся з фронту, викинутий цією війною на узбіччя життя…

Як вижити людині в епоху змін? Як знайти те головне, що допоможе не пройти повз справжнє життя? І головне: чи врятує когось кохання?

У Владислава Лебедєва фінал буде трохи не такий, як у Бертольда Брехта. Запорізький режисер втілює ідею, що любов рятує.

У спектаклі грають Олег Кузнєцов, Дар’я Лебедєва, Роман Савченко, Олександр Лазутін, Аріна Бірюкова, Максим Щербаков,  Злата Горбачова, Ліза Козлова, Олег Котлов, Михайло Надь, Олександр Рудик, Дмитро Єрещенко, Поліна Година.

Сам Владислав Лебелєв на сцені не грає — у цій виставі він присутній, як режисер, якого можна побачити у відео на великому екрані.

Запорізький театр в останній раз покаже свою прем'єру - де і коли можна побачити

Читайте також: Вміє зробити з живопису шоу — в Запоріжжі відкрили виставку картин, що світяться (фото)

30 серпня о 18.00 — трагікомічне кабаре Нового театру «Барабани вночі».

Тривалість: 2,5 години.

Ціна квитків: 200-400 грн.

Квитки на сайті musin.zp.ua.

Довідки за т. 050-180-51-30, сайт театру nt.zp.ua.

Т. каси філармонії 236-44-67.

Ми писали, що у Запоріжжі відбудуться навкололітературні ігри в незвичайному форматі — як потрапити.

Ми повідомляли, що запоріжці збирають гроші на лікування відомого фотохудожника — Сергій Лавров бореться з онкологією.

Фото Сергія Лаврова

Джерело

Share this post

нет
scroll to top