«Людьми нас ніхто не вважає» — на Запорізькому напрямку окупант вдруге потрапив у полон (відео)

"Людьми нас ніхто не вважає" - на Запорізькому напрямку окупант вдруге потрапив у полон (відео)

Росіянин вже був у полоні і його обмінювали у грудні 2023 року

На Запорізькому напрямку сили оборони продовжують поповнювати обмінний фонд. Цього разу їм вдалося взяти у полон російського зека, якого вже обмінювали у грудні 2023 року. З полоненим поспілкувалися журналісти «5 редакції».

Читайте також:  В районі Роботиного ЗСУ взяли в полон чотирьох окупантів – подробиці

Євгеній — російський в’язень. У тюрмі опинився просто — пив із друзями, а коли прокинувся один із них був мертвий. На Євгенія повісили його вбивство.

Євгеній потрапляє у полон вже вдруге. У грудні 2023 року його обміняли, проте з армії не відпустили й знову відправили на фронт, завершувати контракт. У цивільному житті встиг побути лише 4 місяці.

"Людьми нас ніхто не вважає" - на Запорізькому напрямку окупант вдруге потрапив у полон (відео)

«Відмовився від тренування, від поїздки. Так вони в яму кидають. Сидиш там тиждень-другий, а потім, коли всіх зібрали, тебе витягають і відправляють разом із усіма. Ми ж зеки, людьми нас ніхто не вважає» , — розповідає Євгеній.

Якщо хтось із зеків відмовляється йти у штурм, його розстрілюють. Така мотивація у російській армії, розповідає Євгеній. Тому повертатися туди він аж ніяк не хоче. Він сподівається пробути в українському полоні до вересня, тоді в нього закінчиться контракт. Хоче повернутися додому, «спокійно жити».

Раніше ми розповідали, що окупант на Запоріжжі потрапив у полон під час першого ж бою.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top