Кваліфікація Ліги чемпіонів. Сьогодні у Любліні матч «Динамо» – «РБ Зальцбург» (22.00 за київським часом)

21 серпня о 22.00 за київським часом на «Люблін Арені» в рамках першого матчу вирішального кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зустрінуться «Динамо» та «Зальцбург».

https://dynamo.kiev.ua/media/posts/2024/08/21/6.jpg

Динамівці зіграють у комплекті форми білого кольору. Динамівський воротар одягне жовтий комплект.

Гості проведуть матч у темно-синіх футболках, а голкіпер «РБ Зальцбург» зіграє у формі помаранчевого кольору.

***

Востаннє динамівці грали у груповому турнірі Ліги чемпіонів три роки тому. І ось зараз вони мають непогану можливість знову пробитися до найпрестижнішого єврокубкового турніру.

Та й не тільки найпрестижнішого, а й найбагатшого. Лише попадання в основну сітку ЛЧ обіцяє його учаснику 19 мільйонів євро. Тож нашому віце-чемпіону є за що боротися.

***

18 серпня команда Шовковського провела у Львові тренування, а одразу після обіду вирушила до Любліна.

Там футболісти продовжують безпосередню підготовку до першого матчу із «Зальцбургом».

Єврокубкові шляхи суперників перетнулися вперше. Але проти інших українських команд «Ред Булл» вже має досить тривалу історію «хвороби». Команда із Зальцбурга свого часу протистояла і «Шахтарю», і «Металісту». І за сумою двох зустрічей незмінно сильнішими виявлялися саме наші колективи. Чому б динамівцям не продовжити цю приємну тенденцію?

***

Як повідомляє пресслужба УЄФА, зустріч «Динамо» – «РБ Зальцбург» судитимуть швейцарці. У ролі головного арбітра виступить Сандро Шерер

https://static.ukrinform.com/photos/2024_08/thumb_files/630_360_1724065127-503.jpeg

Сандро Шерер/УЄФА

36-річний Шерер працює на матчах вищого дивізіону національного чемпіонату з 2013-го, категорію ФІФА отримав 2015-го. 2024 рік складається успішно для Шерера у професіональному плані – улітку він відпрацював у фінальній частині Євро-2024, а буквально днями (14 серпня) був головним арбітром поєдинку за Суперкубок УЄФА між мадридським «Реалом» та італійською «Аталантою» (2:0).

Асистенти арбітра – Йонас Ерні, Сюзанн Кюнг, четвертий рефері – Ліонель Чуді. Арбітр VAR – Федаї Сан, асистент арбітра VAR – Йоганнес фон Мандах.

Джерела:

https://sport.ua/uk/news/700045-dinamo-zaltsburg-prognoz-i-anons-na-match-kvalifikatsii-ligi-chempioniv

https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/3896601-futbolnij-matc-dinamo-zalcburg-rozsudat-svejcarci.html

Сообщение Кваліфікація Ліги чемпіонів. Сьогодні у Любліні матч «Динамо» – «РБ Зальцбург» (22.00 за київським часом) появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top