Запорізький гауляйтер вигадав виправдання черговому провальному курортному сезону

Поступово добігає кінця абсолютно провальний пляжний сезон на окупованих курортах Запорізької області. Таким він, завдяки загарбникам, є вже третій рік поспіль.

Про це пишуть журналісти РІА-Мелітополь, зазначаючи також, що, як би окупаційна влада регіону на чолі з гауляйтером балицьким ни старалася, а заманити відпочивальників до Кирилівки, Бердянська та інших курортних населених пунктів окупованого Приазов’я у них не виходить.

Окупанти вже й аквапарк відкрили, на який з першого ж дня посипалися скарги, і борщем людей заманювали. Але все марно – крадені бази відпочинку не заповнені навіть наполовину. І гауляйтер не придумав нічого оригінальнішого, як звинуватити в цьому… українську владу.

Виявляється, причиною відсутності туристів є зовсім не російська окупація регіону, а також безпосередньо пов’язані з нею нескінченні польоти ворожої авіації над головами людей, натовпи озброєних загарбників та інші вкрай неприємні моменти, а море. І українська влада, звісно ж: балицький заявив, що рівень солоності Азовського моря досяг 17 проміле, що призвело до засмічення моря медузами. Сталося це, за словами зрадника, «через ігнорування екологічних проблем українською владою протягом 30 років».

Навала медуз для курортів на узбережжі Азовського моря – проблема не нова. До повномасштабного вторгнення вони також заважали людям насолоджуватися відпочинком, але курортники все одно їхали на море. Обурювалися, скаржилися, але їхали, – цілком справедливо підкреслюють журналісти РІА Мелітополь.

Сообщение Запорізький гауляйтер вигадав виправдання черговому провальному курортному сезону появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top