Федоров: росія готує провокації на окупованих територіях найближчим часом

Росіяни готують провокації на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Про це попередив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров в ефірі “Ми-Україна”.

“Ворог готує найближчим часом на тимчасово окупованій території провокації. Свідчення про це є в тому, що на території Токмаку, Молочанську ворог масово розганяє фейки про те, що українська сторона буде обстрілювати ці населені пункти. Всі розуміють, всі бачать, що не проводяться обстріли нашою українською армією. Але ворог таким чином намагається прикрити свої дії, які він хоче проводити під час святкування нашого Дня незалежності. І таким чином намагається пояснити через свою пропаганду, що це буде робити українська армія”, – наголосив Федоров.

Водночас він додав, що ворог на ТОТ обмежує людей від інформації. Зокрема росіяни вирішили на 30% підняти вартість інтернету, який і так працює неякісно. А тепер стане ще більш складнодоступним.

Як повідомляли “Ми-Україна”, у Центрі протидії дезінформації попередили про поширення росіянами чергового фейку. Цього разу він стосується спалаху бактеріальної інфекції у Херсоні.

 

Сообщение Федоров: росія готує провокації на окупованих територіях найближчим часом появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top