Важные новости

Рятувальники Запорізького району ліквідували 28 пожеж 21 серпня

Впродовж доби рятувальники здійснили 30 виїздів, у тому числі ліквідували 28 пожеж.

21 серпня о 09:18 сталося загоряння в одному з населених пунктів Запорізького району. На місці події рятувальники встановили, що горить приміщення гаражу, перекриття та дах на площі 60 кв.м. На місці події фахівці ДСНС вивели на свіже повітря 59-річну жінку та викликали травмованій карету швидкої допомоги. Після надання першої медичної допомоги працівники швидкої доставили потерпілу до медичного закладу. Вогнеборці оперативно приборкали загоряння. Причина пожежі встановлюється За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 10 рятувальників та 2 одиниці техніки.

22 серпня о 05:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку. Прибувши на місце події надзвичайники встановили, що в квартирі на 3-му поверсі горить диван на площі 3 кв.м. Рятувальники приборкали загоряння. Внаслідок події загинув 77-річний чоловік. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 12 рятувальників та 3 одиниці техніки.

Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 215 рятувальників та 50 одиниць техніки; від МПО “Широке” залучалась 1 одиниця техніки та 5 вогнеборців; від МПО “Кушугум” залучалося 2 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу.

Сообщение Рятувальники Запорізького району ліквідували 28 пожеж 21 серпня появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top