Важные новости

На Запоріжжі відкрили ще одну поліцейську станцію

Вільнянська міська громада об’єднує 16 населених пунктів, де проживають майже 20 000 громадян. З метою надання якісних послуг та підтримання безпеки й правопорядку у Вільнянську запрацювала поліцейська станція.
21 серпня у прифронтовому містечку презентували новий безпековий осередок поліції. У відкритті взяли участь очільник запорізької поліції Артем Кисько, заступник начальника обласного главку поліції з питань публічної безпеки та порядку Павло Карабута, заступник голови ОВА Євген Мироненко, голова Вільнянської громади Наталя Мусієнко, а також представники місцевого самоврядування та територіальної громади.
«Незважаючи на близькість фронту, ми продовжуємо впроваджувати безпекові проєкти на територіях Запорізького регіону. Цього року відкриваємо вже третю поліцейську станцію. Наразі у Вільнянську працюють троє поліцейських офіцерів громади. Вони вже зарекомендували себе з позитивного боку, бо завжди – серед населення і готові першими прийти на допомогу. Маю відмітити заслуги наших ПОГів – вони одними з перших прибувають на місця ворожих влучань, де постраждалі потребують негайної допомоги. На жаль, за статистикою, саме серед офіцерів громад – найбільша кількість поранених поліцейських, адже працюють у населених пунктах, наближених до лінії бойового зіткнення», – зазначив начальник обласного главку поліції.
Голова громади Наталя Мусієнко розповіла: «Поліцейські офіцери громади працюють в нашій громаді із лютого 2024 року. Дякую поліцейським за самовіддану працю! Незважаючи на усі складнощі нинішнього часу, вони ефективно контролюють безпекове середовище».
ПОГи Олександр Нестеров, Олексій Тітов та Денис Северин працюють в поліції не перший рік. До їхніх основних функцій та завдань належать забезпечення на території обслуговування публічної безпеки, правопорядку, взаємодія з органами місцевого самоврядування, а також своєчасне реагування на ситуації, зумовлені війною. Джерело: «Поліція Запорізької області».
Відтак відкриття цієї станції суттєво покращить взаємодію поліції з жителями громади, адже вони будуть впевнені, що правоохоронці завжди на варті їхнього спокою та готові в найкоротший термін прийти на допомогу.

Сообщение На Запоріжжі відкрили ще одну поліцейську станцію появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top