У Запоріжжі створили команду «Металург» U19

У Запоріжжі представлено тренерський штаб новоствореної команди “Металург” U19.
Молодіжний склад очолили відомі в колишньому футболісти, а нині тренери – Сергій Рудика та Юрій Слабишев. Команда укомплектована і готується вийти на старт у Першій лізі U19.
– Створення команди U19 в структурі клубу забезпечить молодим гравцям платформу для професійного росту. Модель, коли після випуску зі школи хлопці пройдуть ще один щабель розвитку для переходу в дорослий футбол, буде значно ефективнішою. У минулому сезоні клуб пережив невдалий досвід, коли випускники школи вимушено опинилися одразу в першій команді. Там конкурувати їм було дуже важко. Поява команди U19 стане грамотним стратегічним рішенням, що допоможе побудувати правильну систему підготовки молодих гравців. Останній час клуб активно працював над тим, щоб знайти додаткові кошти, яких потребує в тому числі команда U19. Відповідно, вже вдалося заручитися підтримкою кількох партнерів. Ми продовжуємо роботу в цьому напрямку, щоб усі наші команди мали комфортні умови для роботи, – відзначив в. о. директора КП “МФК “Металург” Ігор Дорошенко.
У ході зустрічі тренери “Металурга” U19 розповіли про підготовку до сезону, комплектацію та основне завдання для команди.
– Головне завдання молодіжної команди – готувати гравців для основи. Створити U19 у структурі клубу – це правильне рішення, адже молодим гравцям потрібен час для переходу з юнацького футболу в дорослий. Ми на зв’язку з тренерами першої команди, розуміємо, які там вимоги, тому стараємось донести це до наших гравців. Я вважаю, що колектив у нас зібрався непоганий, деякі хлопці знаходились в минулому сезоні в складі основної команди та мають певний досвід виступів на дорослому рівні, – заявив тренер “Металурга” U19 Юрій Слабишев. Джерело: «МФК “Металург” Запоріжжя».
Чемпіонат Першої ліги U19 стартує на початку вересня. Домашні матчі молодіжка “Металурга” планує проводити на “Славутич-Арені” або стадіоні “Стріла”.

Сообщение У Запоріжжі створили команду «Металург» U19 появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top