Скоро стартує другий сезон популярного серіалу «Жіночий лікар» — знявся відомий актор із Запоріжжя

Скоро стартує другий сезон популярного серіалу "Жіночий лікар" - знявся відомий актор із Запоріжжя

У серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» знялися випускники Запорізького національного університету

З 2 вересня, з понеділка по четвер, на телеканалі «1+1 Україна» стартує другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків «Жіночий лікар. Нове життя». Про це повідомили на сайті 1plus1.ua.

Читайте також: Актори із Запоріжжя знялися у крутому трилері — побачимо зірок «Жіночого лікаря» та «Поганих доріг»

Цей серіал про лікарів став повним перезавантаженням улюбленої історії й дуже полюбився глядачам.

До своїх ролей повернуться Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. Також до касту приєдналася українська акторка театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нову лікарку УЗД — Оксану Кондратюк.

Скоро стартує другий сезон популярного серіалу "Жіночий лікар" - знявся відомий актор із Запоріжжя

Головну роль у серіалі, лікаря Михайла Гончара, зіграв наш земляк, зірка «Кіборгів» та багатьох інших фільмів, актор Андрій Ісаєнко. Він народився і виріс на «Космосі». До речі, цей мікрорайон — одне з найулюбленіших міст актора у рідному Запоріжжі.

Освіту актора Андрій Ісаєнко здобув у Запорізькому національному університеті, вчився у Геннадія Фортуса, який наразі працює головним режисером ТЮГу (Театру молоді). Нині Андрій живе у Києві, грає у Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра.

У новому сезоні Михайло Гончар продовжить приймати пацієнток і розв’язувати нові медичні кейси у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України.

Глядачі дізнаються, як складуться стосунки Михайла та Олени Руденко, яка ухвалила рішення стати бойовим медиком на фронті, що чекає на лікаря Юрія Сердюка та чи повернеться Людмила Пишна з дитиною. А також — чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою.

Знялась актриса, тісно пов’язана із Запоріжжям 

У серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» знялась актриса, яка тісно пов’язана із Запоріжжям — Ольга Кіяшко. Вона родом із Ямало-Ненецького автономного округу. Як і Андрій Ісаєнко, Ольга Кіяшко здобувала акторську освіту у Запорізькому національному університеті. А розпочинала свій творчий шлях у кіноконцертному залі імені Довженка режисером масових дій. Працювала у Запорізькому театрі молоді. Нині живе у Києві.

Скоро стартує другий сезон популярного серіалу "Жіночий лікар" - знявся відомий актор із Запоріжжя

Ольга Кіяшко розповіла на своїй сторінці у фейсбуці (відкрита тільки для друзів) про свою героїню — співробітницю клініки:

«Оскільки ви й ми перебуваємо в передчутті премʼєри нового сезону «Жіночого лікаря. Нове життя» на каналі 1plus1.ua, то почну підігрівати цікавість до знакової дати, 2 вересня, о 20.00, секретними «залаштунками» кіновиробництва.

Наприклад, розмір рукавичок Марти Хижняк — 6, що у перекладі на європейську систему розмірної сітки відповідає позначці XS. За час зйомок мій персонаж вже встиг змінити 172 пари рукавичок, а це майже дві упаковки (операції, УЗД, огляди,  дублі, зміни планів — нові рукавички)

Марта надає перевагу білому кольору цього «аксесуару», бо він пасує її комірцю і вилогам рукавів форми. Про вбрання хочеться сказати окремо — форма Марти Хижняк унікальна, бо створена спеціально для неї за її індивідуальними мірками. Другої такої ви не побачите на жодному персонажі».

Який серіал з Андрієм Ісаєнком подивитись в очікуванні продовження «Жіночого лікаря»

По 24 серпня в ефірі телеканалу «1+1 Україна» можна переглянути авантюрний детектив «Закохай мене, якщо зможеш» за участю нашого земляка Андрія Ісаєнка.

В центрі сюжету — псевдочаклун Макс, який організував нелегальний, але популярний бізнес. Проте все може зруйнуватись, коли на його слід героя виходить професійна мисливиця на псевдомагів, журналістка Еля (Ксенія Мішина).

Читайте також: «Прощавай, Голубко»: вийшов кліп гурту Kozak System із відомим запорізьким актором (відео)

В серіалі звучать красива пісня «Можеш як» у виконанні ще одного нашого відомого земляка, Арсена Мірзояна.

Серіал «Закохай мене, якщо зможеш» складається з восьми епізодів. Подивитися його можна також на сайті 1plus1.ua.

Ми писали, як цікаво провести вихідні у запорізьких музеях — афіша заходів 24, 25 серпня.

Фото зі сторінки Ольги Кияшко у фейсбуці

Джерело

Share this post

нет
scroll to top