Рашисти зняли із Запорізького напрямку десантний полк, відправивши його до Курської області

У відповідь на успішну бойову операцію ВСУ в Курській області рашисти  передислокували туди із заходу Запорізької області частини повітряно-десантного полку. Можлива мета – стабілізація ліній оборони і покращення командування та контролю над призовниками.

Про це йдется у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Зокрема, чиновник із кримської окупаційної адміністрації, який зголосився воювати у складі 56-го десантного полку рф,  19 серпня заявив, що його взвод передислокувався з району Роботиного та Вербового, що на заході Запорізької області, для «оборони» Курської області.

А декількома днями раніше в Телеграм-каналі з’явилася інформація про передислокацію із гарячого Запорізького напрямку 1-ї роти 56-го десантного полку рф.

До речі, як уточнює ISW, підрозділи 56-го десантного полку рф діють на заході Запорізької області як мінімум з літа 2023 року. А зараз, мабуть рашистам припекло, якщо вони знімають свою десантуру для відправлення в Курську область.

*

Фото з відкритих Інтернет-джерел

Сообщение Рашисти зняли із Запорізького напрямку десантний полк, відправивши його до Курської області появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top