Хмарно, але спекотно — яку погоду очікувати у Запоріжжі 24 та 25 серпня

Хмарно, але спекотно - яку погоду очікувати у Запоріжжі 24 та 25 серпня

На обидва дні прогнозують спеку та невелику хмарність

Синоптики розповіли, якою буде погода на цих вихідних у Запоріжжі, 24 та 25 серпня. Прогноз розповіли на сайті «Укргідрометцентру».

Читайте також: Неймовірна краса — у Запоріжжі знову бачили північне сяйво: місцевий фотограф поділився світлинами

Хмарно, але спекотно - яку погоду очікувати у Запоріжжі 24 та 25 серпня

24 серпня, у суботу, на День Незалежності, буде ясна погода із мінливою хмарністю протягом усієї доби. Температура вдень коливатиметься від +31 до +33°C. Північний вітер буде дмуть зі швидкістю 3-8 м/с.

Хмарно, але спекотно - яку погоду очікувати у Запоріжжі 24 та 25 серпня

25 серпня, у неділю, очікується невелика хмарність також протягом всієї доби. Температура вдень коливатиметься від +34° до +36°C. Вночі вітру майже не буде, але вдень Північно-Східний вітер буде дмуть зі швидкістю 3-8 м/с.

Опади на обидва дні не прогнозуються.

Погодні умови сприятимуть надзвичайно високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності джерел займання (відкритого вогню). Тож запоріжців закликають буди максимально обережними під час прогулянок на природі — не розводити вогнища та не кидати у суху траву недопалки.

Раніше ми писали, що днями у Запоріжжі спостерігали видовищний зорепад — Метеорний потік Персеїди. Це один із найпотужніших метеорних потоків. Названий за сузір’ям Персея, де розташований його радіант.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top