Армія РФ призупинила штурмові дії на Оріхівському напрямку — Братчук

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

Армія РФ призупинила штурмові дії на Оріхівському напрямку — Братчук

Українські військові. Генеральний штаб ЗСУ/Facebook

На Оріхівському напрямку армія РФ призупинила атаку позицій українських військових. Поза тим, окупанти продовжують обстрілювати територію населених пунктів Запорізької області.

Про це кореспондентам Суспільного повідомив речник української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук.

За словами Сергія Братчука, армія РФ призупинила штурмові дії на Оріхівському напрямку через брак ресурсів у зв’язку з перекиданням частини підрозділів у Курську область. Втім окупанти продовжують розповсюджувати інформацію про відбиті контратаки українських військових:

«Це робота так званих російських воєнкорів, російських ІПСО. Намалювати певний український наступ для того, щоб розказати про те, як вони героїчно відбилися від цього наступу та здобули чергову перемогу. Їм треба забити якимись «перемогами» інформаційний простір то вони намагаються це робити таким чином».

Поза тим, окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області з різних видів озброєння:

«Це не означає що він припинив використання БпЛА, що він не обстрілює відповідні локації, відповідні населення пункти, не завдає авіаційних ударів. Обстріли, з артилерії та ракетних систем залпового вогню, вони дійсно продовжуються», — зазначив Сергій Братчук.

На кордоні Донецької та Запорізької областей, Времівському напрямку, за словами Сергія Братчука, російські військові продовжують штурмові дії:

«Окупант продовжує намагатися бити по відповідних локаціях. Це перш за все Водяне, це намагання вдарити по Вугледару і звичайно Урожайне. Тобто незмінна тактика його і незмінні завдання зрізати Времівський плацдарм».

Раніше Суспільне повідомляло, що на Запорізькому напрямку прикордонники знешкодили десять безпілотників армії РФ.

Читати ще

Армія РФ призупинила штурмові дії на Оріхівському напрямку — Братчук

Читати ще На Запорізькому напрямку нацгвардійці за допомогою FPV-дронів знищили декілька засобів зв’язку армії РФ

Share this post

нет
scroll to top