Волонтери допомогли з ремонтом житла мешканцям Малокатеринівки на Запоріжжі

Восьмеро волонтерів Добробату приїхали допомогти постраждалим від артилерійського обстрілу мешканцям селища Малокатеринівка на Запоріжжі. Запорізькі добробатівці розгрібали завали, лагодили вікна, вкривали дахи профнастилом.

Про це повідомляє Добробат.

Нагадаємо, росіяни двічі обстріляли Малокатеринівку 20 серпня. Під час першого обстрілу артилерією ворог влучив у дитяче кафе. Унаслідок цього загинув 14-річний хлопець. Ще дев’ятеро дітей та дівчина 18 років дістали травм. Станом на 23 серпня четверо дітей залишалися в лікарні: двоє з них у тяжкому стані, а ще двоє — у стабільному.

Уночі 20 серпня під час повторного обстрілу селища від вибухової хвилі зазнали пошкоджень і зайнялися приватні будинки. В одному з них знайшли загиблого чоловіка. Також одна жінка зазнала поранень.

У Кушугумській селищній раді, до складу якої входить Малокатеринівка, також інформували про допомогу, яку постраждалим надає представництво Товариства Червоного Хреста України.

Люди отримали набори для освітлення, спальні набори (рушники, матраси, постільна білизна, розкладачки, ковдри), гігієнічні набори, тарпаулін, плівки та інше необхідне.

Читайте також: Запорізька область отримає додаткові кошти на облаштування укриттів у школах

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top