Як мешканців Бердянська одного разу в серпні налякав гранатовий захід сонця (фото)

Відомо, що морські заходи сонця в Бердянську – окрема насолода. Ими можно любоваться нескінченно – до наступления ночи, то есть. Они удивляют и радуют. Втім, як і все, що пов’язане з нашим Бердянськом та нашим Азовським морем.

Але, як нагадав своїм читачам телеграм-канал BRD24 – Бердянськ 24, за своєю красою та насиченістю кольорів вечір 18 серпня 2019 року виглядав зовсім як аномалія. І до місцевих пабликів полетіли фото та відео з небом якогось гранатового відтінку. Там же в коментарях почали розганяти версію про… радіаційну природу явища.

Причому знайшли і можливе джерело. Як і багато-чого потенційно брудного це, наче, йшло від росії. Саме в означені дні в їхньому Сєвєродвінську сталася чергова техногенна катастрофа. От дехто з бердянців і поєднав факти. «Це не просто так. Це нереально. Це точно радіація», – писали в соцмережах.

Історія дійшла до того, що фахівцям довелося заміряти фон і коментувати ситуацію.

«Ми провели дослідження. Робили заміри в кількох точках міста. Жодних, навіть найменших відхилень від норми немає. Аби було, всі вже точно про це знали б», – запевняла Бердянськ 24 на той час головна санітарна лікарка міста Олександра Кікарош. Бердянці заспокоїлися і ще кілька днів коментували світлини.

Редакція t.me/brd24_official відшукала фото чарівного заходу від відомої бердянської фотографині Тетяни Черемісіної: дивимося разом і дивуємось.

Сообщение Як мешканців Бердянська одного разу в серпні налякав гранатовий захід сонця (фото) появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top