Кабачки ідеально смакують з м’ясом
Сьогодні розповідаємо як приготувати смачні кабачки з сиром та фаршем.
Читайте також: Смачний заливний пиріг з капустою — відомий шеф-кухар поділився простим швидким рецептом
Для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:
- Кабачки 3-4 штуки
- Ріпчаста цибуля 1 штука
- Рослинна олія 1 ст. ложка + для змащування
- Свинячий фарш 450-500 г
- Сіль ½ ч. ложки
- Перець чорний мелений на смак
- Італійські трави чи інша приправа ½ ч. ложки
- Помідори 3 штуки
- Моцарела чи інший сир 100 г
Кожен кабачок розріжте навпіл, щоб утворилися дві «бочки». Довжина їхня має становити не більше 5 см. Чайною ложкою дістаньте м’якоть, залишивши стінки та невелике дно.
Дрібно нарубайте цибулю. За кілька хвилин обсмажте з маслом до м’якості та дістаньте, дайте охолонути. Додайте до неї фарш, сіль, перець та італійські трави. Помідори наріжте тонкими кружальцями, сир — тонкими слайсами.
Заповніть кожну «бочку» з кабачків м’ясом. Зверху викладіть шматочок помідора, накрийте сиром. Помістіть їх на противень з пергаментом і відправте в розігріту до 200 °С духовку на 30-35 хвилин.
Раніше ми розповідали як приготувати овочеве рагу з м’ясом.
Джерело