Історія про Героя України з Бердянська Валерія Чибінєєва доступна для перегляду на YouTube

МИГ повідомляв про те, що напередодні Дня Незалежності ГУР МО презентувало фільм про героя-розвідника з Бердянська Валерія Чибінєєва. Тепер цей фільм перебуває у вільному доступі.

…Він самотужки брав у полон озброєних ворожих диверсантів, рятував життя побратимів-танкістів, які вже не вірили, що їх хтось витягне з-під обстрілу, зі своєї снайперської гвинтівки Barrett нищив російських десантників, що проривались до Києва у перші дні повномасштабного вторгнення. «Ще є багато гідних людей, яких потрібно нагородити. Не за ордени й медалі служимо», – сказав Валерій, коли отримав Золоту Зірку Героя України.

У ГУР також розповіли, що Валерій у дитинстві прочитав усю пригодницьку літературу й фантастику у школі-інтернаті Бердянська.

Він любив театр: коли мав вільний час, ходив на вистави разом з дружиною Катериною. Разом вони зробили ремонт у новій оселі, переїхали туди незадовго до 24 лютого 2022 року. «Він сказав, що вперше за всю війну буде захищати свій дім у  буквальному сенсі слова. Сказав, що для нього це дуже важливо», – розповіла у фільмі дружина Валерія.

Про Героя України Валерія Чибінєєва – воїна, громадянина й людину, дивіться за лінком.

Фото: кадр із фільму

Сообщение Історія про Героя України з Бердянська Валерія Чибінєєва доступна для перегляду на YouTube появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top