Масований ракетний удар України: що відомо на цю хвилину

Росіяни обстрілюють українські міста. В деяких районах Запоріжжя було чутно вибух.

  • У Запоріжжі перекрито рух греблею ДніпроГЕС через небезпеку обстрілу

Станом на 08:25 — Вихід балістики з Криму у напрямку Запорізької області

Оперативна ситуація щодо ракетних загроз станом на цей момент

▪️ Південь України: Зафіксовано крилаті ракети, що рухаються у напрямку Вінницької області. Регіони, розташовані на південному заході, повинні бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги.

▪️ Олександрійський район: Виявлено ракету, що знаходиться у районі Олександрії. Місцеві жителі повинні негайно прямувати до укриттів.

▪️ Запорізька область: Ракета прямує в бік Кривого Рогу. Мешканці цього напрямку повинні бути готові до можливого удару та дотримуватися всіх заходів безпеки.

▪️ Дніпро: Місто перебуває під загрозою ракетного удару, наразі триває відбиття ракетної атаки. Зафіксовано ще одну ракету, яка рухається в напрямку міста. Жителі Дніпра повинні залишатися в укриттях.

▪️ Північ України: Крилаті ракети, випущені з північного напрямку, рухаються у бік Вінниці або можуть пролітати через неї. Вінницька область перебуває під високим ризиком удару.

▪️ Рівненська область: На території області зафіксовано крилату ракету. Жителям Рівненщини слід негайно перейти до безпечних місць.

Просимо всіх громадян залишатися в укриттях до завершення повітряної тривоги та слідкувати за подальшими повідомленнями від офіційних джерел.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top