Нова хвиля крилатих ракет залітає в Україну

Сьогодні вранці країну накрила нова хвиля атак крилатими ракетами. За інформацією моніторингового ресурсу «Повітряний простір», кількість ракет, що зараз знаходяться в повітрі, значно перевищує першу хвилю.

Графіки аварійних відключень світла вводять по Україні. Вже відомо про Миколаївщину, Харківщину та Черкащину.

  • Масований ракетний удар України: що відомо на цю хвилину

Наразі ситуація по ракетах виглядає наступним чином

▪️ Ворожі крилаті ракети було зафіксовано в районі Снігурівки, вони рухаються північно-західним курсом, що може свідчити про їхній можливий напрямок до центральних або західних регіонів країни.

▪️ У Черкаській області зафіксовано ракету, яка летить у бік Білої Церкви, що створює підвищену загрозу для цього регіону.

▪️ На півдні Вінницької області зафіксовано дві ракети, які також прямують північно-західним курсом. Можливо, вони рухаються у напрямку Західної України, що може викликати тривогу в тих областях.

▪️ Ракета, яка раніше летіла в напрямку Староконстантинова, різко змінила курс і тепер рухається у бік Звягеля. Така зміна курсу може бути спробою уникнути засобів ППО або досягти нової цілі.

  • У Запоріжжі перекрито рух греблею ДніпроГЕС через небезпеку обстрілу

▪️ У Тернопільській області спостерігається масовий проліт ракет, які рухаються у напрямку Рівненської та Івано-Франківської областей, що може вказувати на спробу ворога завдати ударів по критичній інфраструктурі в цих регіонах.

▪️ Крім того, нові ракети були помічені в Полтавській області, вони рухаються в бік Київської області, що може свідчити про можливість повторних ударів по столиці та її околицях.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top