Через ракетний обстріл у Запоріжжі введено аварійні відключення світла

У Запорізькій області, відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго», впроваджено графіки аварійних відключень електроенергії для промислових споживачів.

Про це повідомляє Запоріжжяобленерго.

Це рішення прийнято у зв’язку з необхідністю забезпечення стабільності роботи Об’єднаної енергосистеми України в умовах підвищеного навантаження та потенційних ризиків для електропостачання.

Варто зазначити, що дані обмеження не торкаються населення, тож побутові споживачі можуть продовжувати користуватися електроенергією без змін у постачанні.

Водночас закликають всіх мешканців області до свідомого та ощадливого споживання електроенергії. Зменшення навантаження на мережу допоможе уникнути можливих проблем з енергопостачанням та забезпечить стабільну роботу системи в цілому.

Раніше ми писали, що Графіки аварійних відключень світла вводять по Україні через ракетний удар.

Увага! Ворог атакує об’єкти критичної інфраструктури по всій країні. Можуть бути перебої зі світлом та аварійні вимкнення електроенергії, — повідомляє Іван Федоров.

По Запорізькій області за розпорядженням НЕК «Укренерго» для промислових споживачів введені графіки аварійних відключень.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top