Синоптикиня розповіла, якою буде погода на початку вересня в Запоріжжі

У Запоріжжі протягом останнього літнього тижня утримуватиметься спека. Однак незабаром варто очікувати відчутне похолодання. Синоптикиня назвала дату.

Про це повідомляє Акцент з посиланням прогноз Наталки Діденко.

27-го серпня в Україні втримається спекотна повітряна маса. Максимальна температура повітря становитиме +30+35 градусів. У південній частині температура повітря буде, хоча й високою, проте чи не найнижчою в Україні — впродовж дня +27+31 градус, — йдеться в повідомленні.

Також Діденко повідомляє, що сильні дощі в більшості областей України малоймовірні.

Послаблення спеки поступово розпочнеться з 2-3 вересня. Попередньо про 2 вересня, початок нового навчального року: у більшості областей України — спека, на сході — сильна спека, в західних областях відчутне похолодання, — пише Діденко.

Прогноз погоди в Запоріжжі

У Запоріжжі протягом тижня температура повітря утримуватиметься вдень на позначці +30…+35 градусів Цельсія, а вночі опускатиметься до +20 градусів.

Лише в середині наступного тижня, орієнтовно після 5-го вересня, очікується зниження поступове зниження температури повітря до +25 градусів Цельсія вдень і +18…+19 градусів вночі. Також можливі невеличкі опади впродовж наступних тижнів без сильних злив.

https://meteofor.com.ua/
Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top