Знайшов 9 дружин і склав «секс-графік». Чоловік відмовився від моногамії, але нарвався на неочікувані проблеми

Артуро О Урсо з Бразилії будував модельну кар’єру, проте невдовзі зрозумів, що хоче присвятити життя іншій справі. Він вирішив відмовитися від моногамії і знайшов собі одразу 9 дружин.
Як чоловік живе одразу з кількома жінками та якими проблемами для нього все це обернулося, розповідає РБК-Україна (проект Styler).

З чого все почалося
Спочатку у чоловіка була лише одна дружина. Однак пара вирішила влаштувати «свято кохання» і протестувати проти моногамії. Тому Урсо та його дружина знайшли ще 8 жінок, які погодилися з ними жити.
Мало того, чоловік спробував оформити свій незвичайний шлюб. Він та його перша обраниця одружилися з іншими жінками у католицькій церкві, проте офіційним цей союз не став.
Здавалося б, мрія Артуро здійснилася. Він отримав одразу 9 жінок і міг би вважатися найщасливішим чоловіком на землі. Ба більше, свій протест проти моногамії він вирішив монетизувати — контент з дружинами заповзятливий чоловік публікує на Onlyfans.

Чоловік та його дружини (фото: Jam Press/CO Press Office)
Однак незабаром одна з дружин Урсо вирішила розірвати з ним стосунки. Вся річ у тому, що чоловік склав «секс-графік», щоб кожна його дружина не була обділена ласкою. І це було великою помилкою.
Інтим з дружинами став для нього чимось, схожим на обов’язок. І під час сексу з однією дружиною він думав про іншу.
“Вони всі хочуть задовольнити мою сексуальність за будь-яку ціну, вони щасливі зробити це своєю метою. Наше сексуальне життя дійсно веселе та приємне, спочатку я намагався займатися сексом за графіком. Однак дотримування графіку викликало чимало проблем, іноді я відчував, що повинен займатися сексом через розклад, а не для задоволення», — зізнався Артуро.
До чого це призвело
І коли проблема досягла критичної точки, чоловік вирішив усе змінити. Він відмовився від «секс-графіка» і стверджує, що тепер займається сексом лише тоді, коли хоче. І з тією, з ким справді хоче.
«Вони всі вимагають уваги, ласки та сексу, щоб бути частиною нашого повсякденного життя, і я не можу зробити більше для однієї, аніж для іншої. Я все ще вивчаю наші стосунки», — розповів багатоженець.

Артуро Урсо одружився з 9 жінками (фото: Jam Press/CO Press Office)
Однак це не врятувало його від втрати дружини, яка планувала піти від нього. Жінка усе ж йде. Урсо це засмутило.
«Вона хотіла, щоб я був тільки в неї. Це не мало сенсу — ми повинні ділитися. Я був дуже засмучений розставанням і ще більше здивований її виправданням. Вона сказала, що їй не вистачає моногамних стосунків. Мої інші дружини вважали її ставлення неправильним, і що вона одружилася заради пригод, а не заради справжніх почуттів. Я знаю, що втратив дружину, але я не збираюся замінювати її зараз», — заявив чоловік.

До речі, раніше ми розповідали, що вчені з’ясували несподівану правду про Стоунхендж.
Крім цього, нещодавно стало відомо, як виглядає найстаріша людина у світі.

Share this post

нет
scroll to top