Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась — нові подробиці

Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці

Медики кілька годин боролися за життя — у лікарні померла жінка, яка отримала сильні опіки під час нічної ворожої атаки

Сьогодні вночі о 1.43, військові рф здійснили черговий масований обстріл Запоріжжя та Запорізького району. Ворог наніс сім ударів дронами по житлових будинках та цивільній інфраструктурі.

Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці

Ми писали, що внаслідок ворожої атаки двоє людей загинуло, ще четверо отримали поранення. 86-річна жінка була у важкому стані через опіки більше ніж 54 % тіла.

Читайте також: Нові подробиці масованої ракетної атаки ворога на Запорізьку область — вбили чоловіка, поранили жінку (відео)

На жаль, жертв нічної атаки росіян на Запоріжжя стало більше. Нещодавно голова ЗОВА Іван Федоров повідомив,що у лікарні померла літня жінка, яка отримала сильні опіки. Її доставили до лікарні у вкрай важкому стані. Медики кілька годин боролися за її життя, але врятувати не змогли. Таким чином кількість жертв цієї атаки збільшилася до трьох.

Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці

У лікарні залишається постраждалий чоловік з переломом кінцівки. Медики оцінюють його стан як стабільний середньої важкості. Ще двоє жінок після допомоги медиків відмовилися від подальшої госпіталізації.

Про те, як проходила операція по спасінню людей розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

В одному з районів міста сталося влучання по приватному сектору. Внаслідок події зруйновано будинок, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені сусідні будинки.

Рятувальники дістали постраждалих жінку та чоловіка і передали їх медикам. З-під завалів деблокували тіла чоловіка та жінки без ознак життя.

Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці

Одночасно з пошуково-рятувальними роботами, надзвичайники загасили загоряння трьох будинків, що виникло внаслідок обстрілу на загальній площі 400 кв. м.

За іншою адресою також нанесено удар по приватному сектору, де сталося загоряння майстерні та автомобіля на загальній площі 150 кв.м. Вибуховою хвилею пошкоджені поруч розташовані приватні будинки та транспорт. Рятувальники загасили пожежу. Внаслідок події постраждала жінка.

Відео жахливих наслідків нічної атаки на обласний центр поділилось «Суспільне Запоріжжя».

Як повідомила секретар Запорізької міської ради, в результаті нічної атаки росії проти Запоріжжя постраждали 12 багатоповерхівок і понад 20 приватних будинків у двох районах міста. Пошкоджені вікна, балкони, лоджії. Два приватних будинки фактично зруйновані. Продовжується обстеження житла.

На місцях працюють аварійно-рятувальну службу «Кобра», «Запоріжремсервіс», «Титан», «ЕЛУАШ». Комунальники закривають вікна OSB-плитами, розбирають завали, прибирають і вивозять будівельне сміття. Допомагають волонтери «Добробату» і працівники «Вельтум-Запоріжжя».

Читайте також: У Гуляйполі внаслідок ворожих обстрілів згорів музей — що відомо про цю історичну будівлю

Також на місцях влучань продовжують працювати поліцейські.

У поліції повідомили, що для звернень потерпілих громадян та надання консультацій родичам загиблих працюють телефонні лінії 102, 0504529195.

Ми писали, що Фонд Ріната Ахметова постраждалим від ворожих обстрілів — куди звертатись.

Фото ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці Кількість загиблих внаслідок нічної масованої атаки ворога на Запоріжжя збільшилась - нові подробиці

Джерело

Share this post

нет
scroll to top