РФ у Херсонській області примушує людей відвідувати пропагандистську виставку, — ЦНС

Росіяни в окупованій частині Херсонської області запустили нову пропагандистську виставку, відвідування якої є примусовим.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

«Виставка має назву «Росія — моя історія» й звичайно є безкоштовною, адже ніхто на ТОТ (тимчасово окупованих територіях — ред.) не буде платити за це», — йдеться у повідомленні.
Окупаційні адміністрації вже організували до виставки тури бюджетників, а з вересня примусово виставку відвідають і школярі.
За даними ЦНС, на виставці в кращих традиціях пропаганди відвідувачам розповідають викривлене кремлівське бачення історії щодо існування «окремої цивілізації» з центром у Москві, а також заперечують існування підкорених Кремлем етносів.
В завершення публікації Центр національного спротиву закликав повідомляти про тих, хто допомогає Кремлю в організації відвідування виставки.

Нагадаємо, що РФ придумала новий спосіб паспортизації українців в окупації. Зокрема, окупанти пропонують шкільну форму в обмін на отримання російського паспорта.
Також ми писали, що загарбники розшукують українських дітей, яких не віддали вчитися в російські школи. Під час рейдів, коли такі родини виявляли, ворог погрожував батькам позбавити їх батьківських прав.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top