Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.В Україні завершилася програма обміну ламп розжарювання на LEDВійськовому, який захищав Роботине на Запорізькому напрямку, посмертно присвоєно звання…На території запорізького колегіуму з’явиться пам’ятна композиція, присвячена полеглим захисникам…Суд заочно засудив «отамана» з Мелітополя за матеріалами СБУУ Запоріжжі призначили директорку Департаменту охорони здоров’яСталева підтримка: Метінвест скерував на допомогу українцям 7,5 млрд гривеньВозз’єдналися зі своїми родинами в Запоріжжі: з ТОТ України повернули…У Запоріжжі заочно засудили за колабораціонізм так званого отамана «Мелітопольської…З окупованих територій до Запоріжжя вдалося вивезти двох маломобільних жінокУнікальний випадок: українські військові збили шахеди з автоматів на Запорізькому…

У Запоріжжі покажуть концерт до Дня пам’яті захисників України

У Запоріжжі покажуть концерт до Дня пам'яті захисників України

У філармонії відбудеться концерт «Герої не вмирають»

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України  у Запорізькій обласній філармонії відбудеться концертна програма «Герої не вмирають». Про це повідомили на сайті філармонії.

Читайте також: Запорізька філармонія виграла грант на приголомшливий концерт — коли прем’єра 

Цей день відзначається щорічно 29 серпня, коли і відюудеться концерт.

У заході беруть участь академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» та провідні солісти філармонії. Прозвучать твори, сповнені любові та поваги до справжніх патріотів і рідного краю.

«Запрошуємо всіх разом з нами вшанувати Героїв, які поклали найдорожче на вівтар свободи і незалежності нашої держави». — наголошують у філармонії.

У Запоріжжі покажуть концерт до Дня пам'яті захисників України

Телефон каси філармонії 236-44-67.

Читайте також: Мушлі, кораблі та Айвазовський — у Запоріжжі презентували «морську» виставку (фото)

Нагадаємо, що заходи у філармонії відбуваються із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану. Під час повітряної тривоги заходи призупиняють і глядачам пропонують перейти в укриття. У філармонії воно є.

Якщо тривога триває дуже довго, то у філармонії показ переносять на інший день, а квитки залишаються дійсними.

Ми писали, що запорізький театр в останній раз покаже свою прем’єру — де і коли можна побачити.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top