Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Виконував брудну роботу окупантів: засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої…В Україні завершилася програма обміну ламп розжарювання на LEDВійськовому, який захищав Роботине на Запорізькому напрямку, посмертно присвоєно звання…На території запорізького колегіуму з’явиться пам’ятна композиція, присвячена полеглим захисникам…Суд заочно засудив «отамана» з Мелітополя за матеріалами СБУУ Запоріжжі призначили директорку Департаменту охорони здоров’яСталева підтримка: Метінвест скерував на допомогу українцям 7,5 млрд гривеньВозз’єдналися зі своїми родинами в Запоріжжі: з ТОТ України повернули…У Запоріжжі заочно засудили за колабораціонізм так званого отамана «Мелітопольської…З окупованих територій до Запоріжжя вдалося вивезти двох маломобільних жінок

У Запоріжжі виявили холеру на пляжах: яка є небезпека

У трьох пробах на пляжах Запоріжжя виявили холерні вібріони. При відсутності ефективного лікування, холера може призвести до коми та загибелі людини.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

З 17.08.2024 по 23.08.2024 відібрані 16 проб на пляжах. З них виявили три позитивні, а саме:

  • Центральний пляж (права сторона);
  • центральний пляж (ліва сторона);
  • пляж Л. Шмідта.

Зазначається, що холера – це гостра діарейна інфекція, що виникає при вживанні харчових продуктів або води, заражених бактерією Vibrio cholerae О1 або О139. Вона передається від людини до людини. Часто – при вживанні забрудненої води, овочів, фруктів, купанні, а також через їжу і при побутових контактах.

Першими симптомами холери є діарея, блювота, болі у животі. За відсутності ефективної терапії протягом 2-3 днів, у хворого може розвинутись кома та летальні наслідки.

Читайте також: Кишкові інфекції: чи є в Запоріжжі сплеск хвороби. ВІДЕО

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top