Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.В Україні завершилася програма обміну ламп розжарювання на LEDВійськовому, який захищав Роботине на Запорізькому напрямку, посмертно присвоєно звання…На території запорізького колегіуму з’явиться пам’ятна композиція, присвячена полеглим захисникам…Суд заочно засудив «отамана» з Мелітополя за матеріалами СБУУ Запоріжжі призначили директорку Департаменту охорони здоров’яСталева підтримка: Метінвест скерував на допомогу українцям 7,5 млрд гривеньВозз’єдналися зі своїми родинами в Запоріжжі: з ТОТ України повернули…У Запоріжжі заочно засудили за колабораціонізм так званого отамана «Мелітопольської…З окупованих територій до Запоріжжя вдалося вивезти двох маломобільних жінокУнікальний випадок: українські військові збили шахеди з автоматів на Запорізькому…

Нардепка засвітила місце, звідки чоловіки тікають з України за кордон (ФОТО)

Ситуація з одеським народним депутатом Артемом Дмитруком викликає значне обурення громадськості. Незважаючи на те, що закон для всіх один, окремі особи, здається, мають привілеї. У той час як звичайні військовослужбовці ретельно перевіряються на кордоні, деякі народні депутати, включно з Дмитруком, зуміли покинути країну без жодних публічних пояснень.

На ділянці Маяки-Паланка, транзитній дорозі, яка проходить через Молдову, чоловіки-громадяни України нерідко намагаються незаконно залишити територію країни. Про це розповіла народна депутатка Соломія Бобровська у Facebook.

Для звичайних громадян, наприклад, виїзд за кордон вимагає отримання як мінімум чотирьох підписів погодження у Верховній Раді, що виглядає значно складніше в порівнянні з «невідомими» шляхами від’їзду депутатів.

Постає питання, як саме Дмитруку вдалося виїхати за кордон. Існує кілька можливих сценаріїв:

  1. Негласний дозвіл з Офісу Президента: можливо, всі ці «втечі» відбуваються за неофіційним дозволом з боку керівництва країни, і відповідні вказівки отримують і прикордонні служби.
  2. Корупція на кордоні: відповідальність може лягати на працівників прикордонної служби, які можуть отримувати хабарі, однак, розуміють можливість потрапити за ґрати через кримінальну відповідальність і не бажають ризикувати.
  3. Підроблені документи: ще один можливий сценарій – використання підроблених документів, що можливо лише за підтримки певних високопоставлених структур.


Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top