Хмарність та короткочасні дощі — якою буде погода 29 та 30 серпня у Запоріжжі

Хмарність та короткочасні дощі - якою буде погода 29 та 30 серпня у Запоріжжі

Розповідаємо якою буде погода наприкінці робочого тижня

У Запоріжжі очікується не така спекотна погода. До того ж обіцяють мінливу хмарність та короткочасні дощі. Публікуємо прогноз погоди на 29 та 30 серпня згідно з інформацією від Укргідрометцентру.

Читайте також: Запорізька вулиця вражає красою рослин і дивовижним ландшафтом — фото

Хмарність та короткочасні дощі - якою буде погода 29 та 30 серпня у Запоріжжі

29 серпня вночі очікується мінлива хмарність та короткочасний дощ. Температура коливатиметься від +23° до +21°C. Вітер: Північно-Східний, буде дмуть зі швидкістю 5-10 м/с.

Вдень також очікується мінлива хмарність та деінде короткочасний дощ. Вже буде не так спекотно — температура очікується від +28° до +30°C. Вітер: Північно-Східний, його швидкість прогнозують у 5-10 м/с.

Хмарність та короткочасні дощі - якою буде погода 29 та 30 серпня у Запоріжжі

30 серпня погода суттєво не зміниться. Вночі очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура сягне показників від +22° до +20°C. Вітер: Східний, зі швидкістю 3-5 м/с.

Вдень 30 серпня слід чекати мінливу хмарність із короткочасними дощами. Температура коливатиметься від +29° до +31°C. Вітер: Східний, буде дмуть зі швидкістю 7-12 м/с.

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі бачили північне сяйво. У ніч із 12 на 13 серпня у різних областях України зафіксували рідкісне оптичне та дуже красиве явище – північне або полярне сяйво. Між іншим, вдруге за рік – попереднє було у травні. Ця яскрава подія сталася на тлі метеоритного потоку Персеїд, пік яких припадає на ці дні.

Також, ми показували як виглядає Дубовий гай наприкінці літа. Попри те, що за ним не дуже добре наглядають в останні роки, він все одно милий запоріжцям за тихі місцини та безліч спогадів. Роман Косенко поділився світлинами та показав, як виглядає відомий запорізький парк напередодні осені.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top