Плакати воєнного часу з’явилися в усіх районах Запоріжжя

Донедавна роботи всеукраїнських митців можна було побачити лише на фасаді Туристичного інформаційного центру. Але тепер департамент культури і туризму отримав грантову підтримку від Українського культурного фонду, завдяки чому плакати з’явились у всіх районах Запоріжжя.

Нагадаємо, проєкт вуличних виставок існує вже понад 2 роки. За цей час патріотичні плакати на актуальні теми встигли привернути увагу мешканців та стали невіддільним складником сьогодення прифронтового Запоріжжя.

Творчість є важливим інструментом самобутності нації. І коли українські художники та ілюстратори готові до самовираження в часи повномасштабного вторгнення, а запоріжці мають зацікавлення та щирий потяг до дослідження, відбувається діалог та справжнє єднання, встановлюється нерозривний зв`язок між усіма нами.

Розвиток власного культурного середовища має велику цінність в теперішньому та майбутньому України. Запорізька міська рада підтримує проєкт “Плакати воєнного часу”. Міська влада завжди сприяє реалізації культурно-мистецьких проєктів задля соціально-патріотичного виховання та психоемоційного відновлення містян.

Адреси всіх локацій вуличних виставок — у фото нижче.

8b75d674-fe46-4938-b685-33aab9bb0194.jpg

 

Сообщение Плакати воєнного часу з’явилися в усіх районах Запоріжжя появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top