На окупованій частині Запорізької області трагічно загинули курский пенсіонер із дочкою та онуком

За даними джерел в окупаційному «уряді» Запорізької області, на який посилається один із рашистських телеграм-каналів, трагедія сталася недалеко від Токмака: там загинула родина переселенців із Курської області – 71-річний пенсіонер, його 39-річна дочка та її 7-річний син.

Відомо також, що родина курського пенсіонера виїхала із Коренівського району: її відправили до Запорізької області. «Люди до наших реалій незвичні. Поїхали машиною не туди, куди треба, і підірвалися на міні. Шкода людей, дитину особливо шкода», – розповів один із співрозмовників телеграм-каналу.

Ще відомо, що трагічний інцидент на окупованій частині запорізького краю намагався приховати гауляйтер балицький, проте деякі подробиці того, що сталося біля Токмака, таки проникли у ЗМІ. А щоб більше нічого подібного не було, рашистам треба скласти зброю та припинити війну – як в Україні, так і в рф.

Сообщение На окупованій частині Запорізької області трагічно загинули курский пенсіонер із дочкою та онуком появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top