До 6 років тюрми за організацію грального бізнесу: перед судом постануть 6 запоріжан

Запорізькі слідчі завершили досудове розслідування відносно членів організованої злочинної групи, яка організували нелегальний гральний бізнес.

Про це повідомили в офіційному каналі поліції Запорізької області.

У червні цього року оперативники управління протидії кіберзлочинам в Запорізькій області разом зі слідчими обласного главку поліції під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури припинили діяльність закладів, які всупереч чинному законодавству надавали громадянам доступ до азартних ігор.

Правоохоронці встановили, що організував нелегальний бізнес 21-річний запоріжанин. Хлопець взяв собі у помічники жінок віком від 19 до 43 років, які виконували роль адміністраторів «ігорок»

Під час обшуків за адресами гральних закладів поліцейські виявили та вилучили:

  • 19 мобільних телефонів;
  • 35 системних блоків, за допомогою яких надавався доступ до сайтів з азартними іграми, два ноутбуки, два відео-регістратори;
  • сім-картки;
  • чорнові записи, накладні, чеки та майже 24 000 гривень.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Фігурантам загрожує від трьох до шести років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років та з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top