Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Названо магазини, у яких запоріжцям платитимуть кешбек від покупки українських…«Запоріжжяобленерго» про відключення світла: Намагаємось забезпечити рівномірне навантаження між чергамиПовідомлено про підозру окупаційним прокурорам Бердянська, які займаються «зачистками» цивільного…Стоматит горла: причины возникновения и как избежатьМФК “Металург” зазнав болючої поразки від “Кудрівки”«Запоріжжяобленерго» про відключення світла: Намагаємось забезпечити рівномірне навантаження між чергами,…Поліція оголосила заочну підозру “депутату” з окупованого БердянськаЗапорізькі рятувальники навчають громадян безпеці при виявленні вибухонебезпечних предметівВпродовж двох днів біля трьох населених пунктів Запорізької області тривали…У Запоріжжі суд відправив паліїв автомобіля ЗСУ у СІЗО

У Запорізькій області погасили податкові борги на 397 млн гривень

Цьогоріч у Запорізькій області погасили податкові борги на майже 400 млн гривень і списали заборгованості на 3,7 млрд гривень. 

Про це повідомляє обласна ДПС, передає 061. 

З січня по липень 2024 року у Запорізькій області погасили податкові борги на загальну суму 397,2 млн гривень. До судів направили 310 позовів про стягнення боргів у сумі 201 мільйон гривень. Наразі задоволені 199 позовів на суму понад 44 мільйони гривень. Прийнято 472 рішення про стягнення податкового боргу в сумі 113 мільйонів гривень.

Списано безнадійний податковий борг в сумі 3 мільярди 768 мільйонів гривень. Зазначається, що у більшості випадків рішення прийнято через банкрутство боржників. 

Раніше 061 повідомляв, що у Запоріжжі витратять 20 млн гривень на ремонт укриття в Палаці культури “Хортиця”.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top