Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.«Запоріжжяобленерго» про відключення світла: Намагаємось забезпечити рівномірне навантаження між чергамиПовідомлено про підозру окупаційним прокурорам Бердянська, які займаються «зачистками» цивільного…Стоматит горла: причины возникновения и как избежатьМФК “Металург” зазнав болючої поразки від “Кудрівки”«Запоріжжяобленерго» про відключення світла: Намагаємось забезпечити рівномірне навантаження між чергами,…Поліція оголосила заочну підозру “депутату” з окупованого БердянськаЗапорізькі рятувальники навчають громадян безпеці при виявленні вибухонебезпечних предметівВпродовж двох днів біля трьох населених пунктів Запорізької області тривали…У Запоріжжі суд відправив паліїв автомобіля ЗСУ у СІЗОВ Запорожьеоблэнерго посчитали, сколько часов без света была каждая из…

Морпіха з Бердянська, який брав участь у захисті Маріуполя, окупанти засудили на 27 років

За повідомленням «слідчого комітету рф», на який посилається brd24.com, донецький окупаційний суд виніс вирок командиру відділення вогневої підтримки 36-ї бригади 501-го окремого батальйону морської піхоти, уродженцю Бердянська Олегу Полуляхову: 27 років позбавлення волі.

В так званих матеріалах обвинувачення наводиться опис епізодів інкримінованих «злочинів». Так, в одному з випадків, в березні 2022 року, перебуваючи на бойових позиціях, Олег начебто отримав наказ від командира відкрити вогонь по цивільним мешканцям. В результаті нібито один чоловік помер на місці, а жінка з іншим чоловіком втекли й сховалися.

Крім того, окупанти також визнали винним українського військового у скоєнні іншого «вбивства» – нібито морпех в одній з багатоповерхівок Маріуполя вистрілив чоловікові в голову з автомата, після чого той помер.

Як зазначають журналісти brd24.com, подібні вироки, нажаль, окупантами виносяться регулярно по відношенню до полонених захисників Маріуполя.

*

Фото з відкритих Інтернет-джерел

Сообщение Морпіха з Бердянська, який брав участь у захисті Маріуполя, окупанти засудили на 27 років появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top