Макрон і Стармер заявили про подальшу підтримку України

Президент Франції Еммануель Макрон прийняв у Парижі главу британського уряду Кіра Стармера, вони обговорили питання подальшої підтримки України, про це йдеться у пресрелізі Єлисейського палацу.
https://static.ukrinform.com/photos/2024_08/thumb_files/630_360_1724946689-992.jpg
Фото: Y.SAFRONOV

«Глава держави та британський прем’єр-міністр спочатку обговорили ситуацію в Україні», – заявили в Єлисейському палаці.

Зазначається, що сторони зійшлися на думці, що важливо продовжувати підтримувати українців стільки, скільки це буде необхідно для забезпечення оборони та безпеки як країни, так і всього континенту.

Серед іншого президент Франції й глава британського уряду обговорили ситуацію на Близькому Сході та висловили глибоку стурбованість зростанням напруженості в регіоні.

Також лідери двох країн підтвердили бажання поглибити двосторонні відносини, зокрема у сферах оборони, безпеки та енергетики.

«Вони також вирішили поглибити співпрацю у питанні нелегальної міграції в Ла-Манші, зокрема, проти мереж торгівлі людьми», – зазначили в Єлисейському палаці.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив у середу на спільній пресконференції з канцлером ФРН Олафом Шольцом після переговорів політиків у Берліні про підтримку України стільки, скільки буде потрібно, та висловив співчуття українцям через наймасованішу російську атаку 26 серпня.

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3900172-makron-i-starmer-zaavili-pro-podalsu-pidtrimku-ukraini.html

Сообщение Макрон і Стармер заявили про подальшу підтримку України появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top