Запорізькі представники мікробізнесу можуть отримати до 5 000 євро від EU4Business

Відбулася презентація нової хвилі грантів в межах Програми “Гранти від EU4Business для мікробізнесу” за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Мікропідприємці з найбільш постраждалих областей України зможуть отримати фінансову підтримку у розмірі до 5 000 євро у гривневому еквіваленті для реалізації заходів з відновлення своєї господарської діяльності через два уповноважені банки: Ощадбанк та ПриватБанк.

Взяти участь в новому конкурсі можуть мікропідприємства, що:

  • мають до 10 працівників та річний дохід до 2 млн євро;
  • здійснюють діяльність в регіонах найбільш постраждалих від війни (Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Київська (крім Києва), Луганська, Миколаївська, Сумська, Чернігівська, Харківська, Херсонська, Одеська області) незалежно від виду економічної діяльності;
  • мають позитивну кредитну історію;
  • не мають заборгованості перед бюджетом України;
  • не отримували міжнародну технічну допомогу, починаючи з 01.02.2022.

Рейтингова система Фонду розвитку підприємництва автоматично визначить переможців на підставі таких критеріїв: рівень постраждалості від війни, вид економічної діяльності підприємства, якість використання коштів гранту, знаходження підприємства на деокупованих територіях та соціальна відповідальність підприємства з огляду на зайнятість у його діяльності ветеранів та осіб з інвалідністю.

Для участі у конкурсі потрібно:

  1. Заповнити заявку на сайті програми.
  2. Правильно вказати інформацію про показники діяльності підприємства до війни та під час бойових дій.
  3. Визначити чіткі напрями використання коштів мікрогранту, які не можуть змінюватись під час їх подальшого фінансування.


Прийом заявок
відбуватиметься у період з 02.09.2024 по 30.09.2024.

Джерело: Представрництво ЄС в Україні

Сообщение Запорізькі представники мікробізнесу можуть отримати до 5 000 євро від EU4Business появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top