У Запоріжжі оновлюють дитячі майданчики: де очікувати благоустрій

Цього тижня в рамках акції «Запоріжжя – моє місто» оновили дитячий майданчик по вул. Нагнибіди в Комунарському районі. Благоустроєм займались ініціатори акції, місцеві мешканці. Також бажання виявили долучитись комунальні служби.

Як розповіла Forpost ініціаторка акції – депутатка міськради від «ЄС» та волонтерка Галина Гончаренко, в місті вже оновили десятки скверів, майданчиків та прибудинкових території. Акція є безстроковою і долучитись до неї може абсолютно кожен мешканець міста.

«Ми приводимо до охайного виду все, що бачимо – сквер, парки, майданчики. Чи наша спільна толока, наша спільна справа. Кожен може подбати про свій будинок чи двір. Головне – почати це робити. На жаль, на великі забудови немає ані коштів, ані спроможностей, проте можливо зробити так, щоб було охайно та прибрати розруху. Я закликаю всіх на кожного до цієї акції, бо кожен може привести до ладу двір чи майданчик, адже це надає добрий настрій та надихає на інші справи», – наголосила Галина Гончаренко.

Долучитися до наведення ладу можуть друзі та волонтери з родинами, мешканці будинків, небайдужі запоріжці. Таким чином містяни самі визначатимуть, який парк, сквер чи майданчик буде наступним.

 

 

 

 

.

 

Share this post

нет
scroll to top