Якщо РФ захопить Покровськ: ЗСУ назвали наступні цілі росіян

Як зазначив Іван Тимочко, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ, поки що залишається невідомим, чи російські війська взагалі дійдуть до Покровська на Донеччині, але вважати, що після цього вони зупиняться для перегрупування — це ілюзія.

Якщо російські війська все ж захоплять Покровськ, то подальшою їхньою метою можуть стати міста Часів Яр, Краматорськ, Слов’янськ, Костянтинівка та Дружківка, повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова Тимочка.

«Російські війська не припинять тиску», — заявив він, підкресливши, що на прикладі Авдіївки та Очеретиного видно, що ворог не зупиняється.

На його думку, росіяни прагнутимуть підтримувати високий рівень інтенсивності боїв. «Щодо ризиків: Часів Яр російські сили намагаються зайняти вже майже рік, але, незважаючи на регулярні заяви, що вони ось-ось захоплять це місто, ситуація поки не покращується. Ми повинні розуміти, що Донецька область залишається єдиною, де російські війська мають тактичну перевагу або змогли зосередити достатньо сил для потенційного просування», — додав Тимочко.


Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top