У Запоріжжі сервісний центр МВС переїхав на нову локацію

У Запоріжжі сервісний центр МВС переїхав на нову локацію

Сервісний центр МВС №2341 в місті Запоріжжя змінив локацію та надає послуги під час повітряних тривог

Запоріжжя вже довгий час залишається одним із міст, які найбільше страждають від обстрілів з боку окупантів. На жаль, війна не обійшла стороною й інфраструктуру, яка забезпечує життєдіяльність міста.

Одним із таких об’єктів неодноразово ставав сервісний центр МВС №2341, який раніше розташовувався за адресою: вул. Парковий бульвар, 12. Постійні обстріли змушували на деякий час припинити надання послуг зазначеним сервісним центром МВС, у зв’язку з чим виникла необхідність змінити місце його розташування. Про відкриття нового сервісного центру МВС повідомили на сайті dnp.hsc.gov.ua.

З 20 серпня сервісний центр МВС №2341 по вул. Парковий бульвар, 12, тимчасово призупиняє надання послуг у зв’язку з переїздом на нову локацію.

Нова адреса — новий рівень безпеки

Після численних обговорень та оцінки можливих варіантів, було прийнято рішення перенести сервісний центр МВС №2341 на нову локацію за адресою: м. Запоріжжя, вул. Олександрівська 84.

Це місце було обрано не випадково. Цокольний поверх забезпечує кращий захист від можливих обстрілів, а також дозволяє продовжувати надання послуг навіть під час повітряних тривог. Крім того, нове приміщення було ретельно обладнане для створення комфортних умов як для працівників, так і для відвідувачів, враховуючи також потреби маломобільних груп населення.

У Запоріжжі сервісний центр МВС переїхав на нову локацію

29 серпня сервісний центр МВС №2341 відчинив свої двері на новій локації і вже почав надавати послуги громадянам. Це важлива подія для всієї громади, адже збереження безперервності надання послуг у такі складні часи є пріоритетом.

Саме тому на новій локації облаштовано 9 робочих місць адміністраторів, що дає змогу швидко та ефективно обслуговувати велику кількість громадян. Також в приміщенні обладнано екзаменаційний клас на 9 місць, в якому забезпечено відсутність «сліпих зон» та комфорт для складання теоретичного іспиту.

Переваги переїзду до нового приміщення:

1. Підвищена безпека: Нова локація на цокольному поверсі забезпечує максимальний захист у разі обстрілів, що гарантує безпеку як працівників, так і відвідувачів.

2. Безперервність надання послуг: Навіть у випадку повітряної тривоги сервісний центр МВС продовжує свою роботу, що особливо важливо для громадян, які звертаються за послугами, адже це дає їм змогу розпланувати час.

3. Зручність та комфорт: Модернізовані робочі місця, просторі зони очікування та чіткий графік роботи створюють зручні умови для кожного, хто звертається за послугами.

У Запоріжжі сервісний центр МВС переїхав на нову локацію

Перелік послуг, що надаються:

У новому приміщенні сервісного центру МВС №2341 можна отримати всі необхідні послуги, серед яких:

• Реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

• Складання теоретичного та практичного іспитів;

• Видача/обмін/відновлення національного посвідчення водія;

• Видача міжнародного посвідчення водія.

Варто зазначити, що всі послуги надаються за попереднім записом. Талони доступні через функціонал е-запису або безпосередньо у терміналі, розташованому у сервісному центрі.

Начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях Володимир Степанов поділився своїми думками щодо важливості переїзду:

«Безпека громадян та працівників завжди була і залишається нашим головним пріоритетом. Перенесення сервісного центру МВС на нову, більш захищену локацію — це не просто вимушений крок, а стратегічне рішення, яке дозволяє забезпечити безперебійне надання послуг навіть у найскладніших умовах. Ми робимо все можливе, щоб кожен відвідувач міг отримати необхідні послуги швидко, зручно і, найголовніше, безпечно».

Сервісний центр МВС №2341 у Запоріжжі працює за звичним графіком:

• Вівторок — п’ятниця — з 8:00 до 17:00;

• Субота — з 08:00 до 15:45.

Сервісні центри МВС дбають про вашу безпеку та комфорт, тому готові надавати усі необхідні послуги навіть у найскладніші часи.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top